الثلاثاء، 29 أكتوبر 2013

طريقة عمل الكنافه بالقشطه



السلام عليكم  يا سيدتي
احنا جاين علشان كل عروسه وكل ست بيت نفسها تسعد زوجها واطفالها نعرف اسرار المطبخ وتكاته
وازاي نعمل كل الاكل التيك اوي الي اطفالنا بيحبوه في البيت بتكلفه اقل ونظافه ملهاش زي
وازاي برده نعمل احلي حلويات في الدنيا بطريقه سهله
من الاخر هتبقي مميزه بين اهلك واصدقائك وحبايبك

والأن مع حاجة خفيفة كدة :)

طريقة عمل الكنافة بالقشطة

المقادير


نص كيلو كنافه
كوب سمن سائح
الشربات (كوب مياه وكوب سكر ونص لمونه )
قشطه (كوب ونص لبن كوب قشطه واربع معالق دقيق )


طريقة عمل الكنافه بالقشطه
إضافة تسمية توضيحية


طريقه التحضير

اولا يتم تحضير الشربات ويترك ليبرد
ثانيا يتم تحضير القشطه (يتم وضع اللبن مع الدقيق ويتم تقليبه حتي يتماسك ثم يبعد عن النار ثم يتم وضع القشطه ويقلبوا حتي يتجانسوا )
ثالثا يتم تقتيت الكنافه ودعكها باسمن السائح
ويتم تقسيمها الي نصفين ونضع نصف في صنيه ونضع عليه سمن ثم نضع القشطه ثم نضع النصف الاخر ونضع من علي الوش وندخلها الفرن او علي البوتجاز من فوق وبعد ان تستوي نضع عليها الشربات بارد تترك حتي تبرد وتقدم وبالهنا والشفا








0 التعليقات :

إرسال تعليق